Tuesday, 27 December 2011

Rindunyeeeeeee...

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 22:27 0 comments Links to this post
Huhuhu..rindu nye nk blogging...dah bersawang yannie nye blog ni..
skrg ni yannie busy sgt ngn keje..balik keje je dh penat dan terus nk tdo..
lame gile x update citer2 kt blog ni..
haritu yannie ade g europe bln sept aritu..
ingtkan nk wt pos cam g bandung n jakarta haritu..huhuhu..tapi x sempat la..
tengokla kalau yanni ada masa yg terluang, one day yannie akn buat post pasal Europe trip tu..insyaallah ;)
ok la, i need to sleep now..have a great day friends..
Happy New Year 2012!!!!!

Wednesday, 8 June 2011

My Birthday

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 22:56 0 comments Links to this post
Alhamdulillah...28 May 2011, genapla 26 tahun Yannie dilahirkan di dunia ni..Thank God sebab masih memberi peluang untuk hamba-Mu ini meneruskan hidup di muka bumi ini...
Sepanjang 26 tahun ni dah banyak liku-liku yang ditempuhi..Hehehehe...eh, tetiba ayat Yannie cam skema la plak kn..

Actually Yannie nak bagitau yang on my Birthday, Yannie dapat surprise dr Mr. Titch Stryder..Nak tau ape surprise tu??jeng..jeng..jeng...

Time: around 9am
Location: My room at my house at Pantai Hillpark

My purple BB was ringing..Pelik gak pagi2 dapat call dari nombor yang mmg Yannie tak kenal..Bile angkat.

Girl: Hello, ni cik Iryani ke?
Me: Ye saye
Girl: Cik ada kat rumah tak pagi ni sbb kami ada benda nak hantar
Me: Ada je..

Yannie pn letak la BB after that girl wat verification of my address...Then lepas tu cepat2 la gi mandi..hehehehe..

Kul 945 camtu, dengar ad orang ketuk pintu umah..Bila Yannie bukak pintu, berdiri tercegat seorang mamat yang sedang pegang sejambak bunga kat depan pintu..Hehehehe..mamat tu bukan Mr. Titch Stryder k..Tu adalah mamat despatch dr kedai bunga Blooming..Terkedu la gak yannie sebentar...


Dan...ni lah bunga yang Mr. Titch Stryder bagi kat saya sempena birthday saya....sukeeeeeeeee sangat2 :)
Satu hari gak la Yannie senyum sampai ke telinga..Ye la, tak sangka Mr. Titch Stryder akan bagi bunga tu walaupun dia jauh di perantauan.. Terima kasih to http://www.blooming.com.my sebab membuatkan impian Mr. Titch Stryder tercapai dan membuatkan kami sama2 BAHAGIA dan GEMBIRA :)

Thursday, 12 May 2011

windu and sedih...wuwuwuwu

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 21:22 0 comments Links to this post
Assalamualaikum semua..
Dah lama rasanya xupdate blog ni..
Bz sket..Yannie just update twitter ngn facebook je tiap2 ari...

Windu sangat2 yang kawan2 blogger semua..Yannie skng ni ngah bercuti kat kampung..Bestnye dapat balik kg..So, nk update blog pn xberapa nak rajin sgt la cz bz ngn byk benda lain :p

Oh ye, pada 3 orang pemenang GA yannie aritu, dpt ke tak hadiah yang yannie pos??
Xtau ape status adiah tu..sampai ke tidak..Zaikulim sorg je yg gtau dia dpt..Aiman ngn Sarah dapat tak??jangan dh dapat hadiah, diam je..langsung xjenguk dah blog Yannie ni :(

Kalau dh dapat adiah tu, wat x en3 pasal adiah GA tu??sob3x..Yannie sedih tau coz xde pn wt en3 pasal adiah tu..Yannie slalu gak singgah blog2 pemenang..tp xde pn  :(  tapi, xpela..Yannie xleh paksa kn..

Okla, jmpe lagi dalam next en3 k..rindu korang semua :)

best regards,
yannie :)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Sunday, 24 April 2011

Felt craft

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 23:26 0 comments Links to this post




Sambil2 Yannie dok tgk tv malam2, sempat gak siapkan felt craft ni..sape2 nak order boleh la ye :)

Ada la 2-3 dr hasil ni, adiah utk GA Yannie aritu..yang mana 1??kita tggu la winner yg post kt blog diorang k :) suprise..

K la, nk tdo dah..sok nk g keje..Daaaa
Mmmmuuuaaaahhhh
best regards,
yannie :)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Kerja oh Kerja

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 01:55 3 comments Links to this post
Last week, ari Jumaat Yannie sekali lagi di jemput oleh Jobstreet untuk diinterview. This time ngan Citibank..
Kali ni post dia as a Anti Money Laundering (AMLA) Operation Analyst...WOW!!! Dengar post pon cam hebat je..Tau ke AMLA tu ape?? Kalau yang tau tu, alhamdulillah...tapi Yannie, blur gak mula-mula dengar tu..ye la, kita ni bukan dak Finance mse kat U dulu..So, before gi interview tu, terpaksala wat research pasal benda alah tu..nasib baik la zaman skang ni dah canggih-manggih...BB purple Yannie g shomel tu la Yannie guna untuk wat research pasal AMLA ni..tu pun masa lam LRT nk gi interview kt menara Citibank kat Jln Ampang..Mmg preparation xcukup la...Tawakkal je la..

Interview pukul 10 pagi..nasib baik smpai kt Level 35 Menara Citibank tu pukul 9.50 pagi..Ada lagi 10 minit..sempatla nak  bernafas :)

Ingatkan kul 10 tu kena interview terus..Rupanya tak..kne interview dulu ngn Jobstreet..mula-mula tu kene wat essay..Yannie main hentam je wat..Ye la, dah lama tak wat essay..Tapi nasib baik la, idea tu datang gak :) Pas siap essay semua, duduk la tggu turn nak kne interview ngn org2 Jobstreet..Nasib baik dapat akak sorang tu baik je..Dia tanye sket2 je coz before this Yannie pernah kne interview ngn dia dah (masa interview OCBC dulu)..Nasib baik dia ingat lagi:) So, xde ape la dia nk tanye..Dia siap tanye lagi nak tau ape..So, yannie ambil peluang tanya dia cukup2 pasal AMLA ni..dia pn dengan baik hati terangkan dr A to Z :) Pastu, dia siap ckp, "Awak shorlisted..Terus gi 2nd stage interview ngan org Citibank" Wow...bestnye..Tapi jantung ni still dup dap dup dap..cuak gak..

Keluar kejap je dr bilik interview tu, tetiba datang a man, panggil nama Yannie..bawa gi level 38 and dia pon start la interview...Masa naik tu, tgk ada dua orang lagi girls ngh tggu turn nk diinterview..Dorang naik tu masa yannie nk masuk 1st interview,,Lama betul dorang tggu..tapi Yannie kejap je..Time 2nd interview tu pon smooth je..Bro tu tak banyak tye pn..Dia siap tanye lagi, "Do u hv any question?" Dan tanpa segan silu, Yannie pn tye la apa itu AMLA?Sebab yannie cakap "I've shallow knowledge 'bout dat"...Dan tak semena-mena, dia cakap pe..."before i give u the answer, can u describe for me what do u understand about dat?"
Aiiiyyaaaakkkkk!!!!Yannie yang terkena balik..Nasib baik la mse 1st stage tu, akk  tu dh cite semua,,copy & paste je la apa yang dia ckp..Dan bro tu cakap, "That's exactly the answer"..Wah!!! rupanya jawapan tu mmg dh perfect la bg dia :)Interview Yannie ngn bro tu mmg kejap sangat..Dia cakap, tunggu la dalam 3 minggu..Kalau xde, org Jobstreet or Citibank contact, xdapat le..Yannie pun tak mengharap sangat pn..
Keluar dr bilik interview tu, those girls yg dr awl td xmsk lg pn utk 2nd interview..Yannie pelik gak, nape  la Yannie ni kejap sgt..rasanya harapan untuk dapat tipis je..

Tetiba pd hari Selasa, ada misscall dr Jobstreet..Yannie xsempat nak angkat coz ngh lunch..Yannie email la org jobstreet, tye dia nape call...Dan dia gtau, Yannie ni shortlisted for that position..Wah!!!seronok :) Tapi, xleh syok sangat sbb bkn confirm dapat pn..

Dan pada hari Khamis pagi, dpt call dr org jobstreet, gtau Yannie dpt that position..sukenyeeee :)) Ptg lak, org dr Citibank sdr yg call bgtau..mmg sahla Yannie dapat..Alhamdulillah...Gaji pn masyukkkkk la compare ngn company sktg..So, 23 may ni yannie start la keje baru ni :)

Friday, 15 April 2011

One day one word-"VOCIFERATE"

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 18:57 0 comments Links to this post
Hi guys..how are you today?
Okay, in order to improve our English, I'll discuss with all of you some of the words that we rarely use in our daily life...

Today, we will discuss the word. "vociferate".
How to pronounce it??
-voh-si-fuh-reyt-

It's mean to speak or cry out loudly or noisily; shout; bawl..in a simple word, it same with yell..

So guys, from today, we can use vociferate to substitute all these words..okay, that's all for today..

**i wrote this entry during my journey to my hometown..mmmuaahhhsss**


Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Sunday, 10 April 2011

RESULT GA ke-3 dr Yannie

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 19:27 0 comments Links to this post
Pengumuman...pengumuman....

Hari ni yanie free sket..so, sempatlah nk buat cabutan bertuah untuk sape2 yang bertuah dalam GA yannie kali ni.. Sebelum yannie nak umumkann tiga orang pemenang bertuah tu, jom kita tgk2 dulu gambar kat bawah ni ye..








 Ni la nama-nama yang sertai GA yannie kali ni..x ramai sangat pon...just 16 orang je :) Yannie tulis nama-nama peserta kt atas kertas chumil ni n gulung-gulung dan masukkan dalam cup cam kat bawah ni...


ni sebelum yannie wat undian cabutan bertuah tu...
Saper yang bertuah tu ea???

okay, jom kita buat undian sekarang...

Tempat ketiga dimenangi oleh
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng...jeng...jeng....

Sarah



okay...
kita cabut lak untuk tempat kedua

tempat keduah jatuh kepada
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aiman


And The Winner for this GA goes to
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Kak ZaiKulim


TAHNIAH!!!!!!
yannie ucapkan buat ketiga-tiga pemenang .

Ketiga-tiga pemenang akan menerima hadiah2 berupa barangan felt craft yang yannie buat sendiri tau :)
Nak tengok gambar hadiah???
erm, yannie rasa...
biarlah winner-winner yang tiga orang ni yang wat post kat blog diorang n tunjuk hadiah2 diorang yang chumil2 tu..Setuju tak???
Kalau setuju, angkat tangan cam usop wilcha..hehehehe :)

Pada yang tak berjaya, cuba lagi k..Yannie akan buat lagi GA yang ke-4 lak..Tapi time nye la tak tau lagi bila..
kawan-kawan semua kenala rajin2 jenguk blog yannie ni ye :)

ok, pada Sarah, Aiman n Zaikulim, tolong email yannie nama, alamat dan no tel ye supaya senang yannie nak post hadiah tu :)
ni email yannie..

eir_yannie@yahoo.co.uk

Sunday, 3 April 2011

RESULT GA ke-3

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 19:56 1 comments Links to this post
Salam semua...
Yannie bz sket la skrg ni...
Tak sempat lagi nk buat undian utk pemenang GA aritu..
InsyaAllah..plg lewat pon ari Ahad next week yannie akan umumkan k..
Harap semua bersabar k...
Sayang korang semua :)

Thursday, 31 March 2011

GA ke-3 dari Saya :)

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 21:18 20 comments Links to this post



Assalamualaikum teman-teman blogger yang dikasihi...
Dah lama rasanya Yannie tak buat GA untuk teman-teman semua..
Last year Yannie ada anjurkan GA "Movie Time With Yannie" dan "sempena pembukaan Beautyliciousshop".


Ok, memandangkan hari ni first day yannie kat tempat kerja baru, Yannie nak anjur la GA yang ke-3 dari blog yannie ni...Hadiahnya adalah M.I.S.T.E.RI :)




Sape yang nak join???angkat tangan :p

okay2..straight to the point k..yannie nak cer citer la sket cara-cara nak join GA ni..sangat la mudah...

Kat sini kita guna cara give and take k..Actually yannie ada join contest kt mynewshub.. so, cara nye begini..Yannie nak la teman-teman yang nk join GA ni vote untuk Yannie...Boleh tak? Senang je kan..

cara-cara nak vote...

Firstly, klik like kt link bawah ni..... Page MyNewsHub :)

Bile dah like page, then like my entry k :)

Teman-teman boleh la like sebanyak tang mungkin..tapi 1 account FB bole like sekali je..so, pinjam-pinjam la account FB sesape ye :) Lagi banyak korang vote, lagi cerah lah peluang nak menang GA kali ni...

So..ape tunggu lagi...jom like page mynewshub and like entry yannie ye :) Alang-alang dah kat blog ni, klik la same nuffnang ngn heartbeat ye..yang belom join Heartbeat tu, jom la join..Klik je kt kanan atau kat atas blog Yannie ni..Tak rugi pon Join..korang akan dapat side income lagi (hehehe...promote lak )


Sunday, 27 March 2011

Selamat Malam..

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 00:25 0 comments Links to this post
Huh..dh lama rasanya xupdate blog ni..xsempat..bz sket skang ni.keje kt ofis byk..blk keje dh penat n trus tido.. Skang ni nk skype ngn org kt UK pn xbole lame2..
Sian kt org tu kn..sorry ye..nnt insyaAllah kalau ad rezeki, bln 6 @ 7, kite jmpe k..
Ok la, nk tido dlu, SELAMAT MALAM..erm..sape2 yg nk join GA sy tu, bole lg..smpai 31mac ni..jom pakat join ramai2 ..
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, 10 March 2011

Pergimu Tiada Ganti

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 23:31 6 comments Links to this post

Aiman dgn kek birthday yg ke 23 (Dec 2010)

Pagi tadi around 920 am, dapat msg dr one of my ex-officemate gtau yang my bestie, Aiman dah kembali ke rahmatullah malam semalam. Bergegas me n Nadya ke HKL..Nasib baik la bos bg excuse..Sampai kat HKL, post mortem baru nak dijalankan...


Sampai di unit forensik, ramai sahabat-handai arwah yang sedang menunggu...Even family member dia time tu ade 4 orang je coz yang lain ade di Kelantan...Alhamdulillah..masih ada kawan-kawan... 

Me,Nadya, Kak Fara, Nida, Anne, En. Afezan n Zul, tggu sehingga jenazah disembahyangi...Alhamdulillah...dapat gak kitorang nak tatap wajah Aiman buat kali yang terakhir..memang sedih sangat2 sebab beliau seorang kawan yang sangat baik..Wajah dia tersenyum je n nampak tenang sangat...

Dia selalu gak jadi pendengar setia. Dia lah peneman kitorang kalau nak tgk wayang ke, bowling ke... last time me kuar ngan dia, gi main bowling kat e@Curve...Pernah tu, me,Nadya n Anne gi uptown damansara, time tu dah kul 2lbh..kitorang call je dia ckp ade kat sane, tup2 xlama lepas tu dia datang..

Ajak la dia gi mane pon, mesti ikut nye..Aiman mmg tak pernah nak sakitkan hati sesiapa..Tadi memang semua yg ada kt HKL tu menangis...Sepanjang hidup dia, dia tak pernah nk buat orang menangis...Sekarang ni baru orang menangis kerana pemergian dia..

Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Ab Aiman...amin... Aiman...Pemergianmu tiada gantinya..Aku takkan lupakan ko Aiman...Aku sayangkan persahabatan kita walaupun Allah hanya pertemukan kita dalam jangka masa yang singkat...

Al- Fatihah.....

Kat bawah ni, me copy petikan berita dari malaymail....


Freak electrical accident claims man's life

Thursday, March 10th, 2011 12:32:00
Freak accident
CHAOS: The snapped cable lying across the road at Jalan Pahang this morning — PIx: ARIF KARTONO
KUALA LUMPUR: It was the last futsal game they played together as a team.
Kamal Amirul Kamaruzaman and Ab Aiman Mohammad were best of friends until an electric cable 'separated'
them last night.
"After last night's futsal game in Wangsa Maju, headed to Bandar Sunway for another game, but we never made it. I never expected that to be Ab Aiman's last game," Kamal Amirul told The Malay Mail.
Freak accident
DANGEROUS: TNB personnel trying to cut the cable at Jalan Pahang
Ab Aiman, 24, a call centre executive with VADS Bhd, was killed after his neck came in contact with a fallen electric cable across the dual-carriageway in Jalan Pahang about 10.30pm.
The incident caused a five-kilometre traffic crawl around the city and Setapak area.
"We were riding along Jalan Pahang on the fast lane with me as pillion. After the traffic light at Titiwangsa, Ab Aiman was trying to avoid fallen tree branches near the divider when and I saw a cable-like object spread across the road.
"Next thing I knew, Ab Aiman fell backward and I felt like something 'snapped' my face. We both fell down from our motorbike. I saw my friend lie motionless a few feet away. Shortly later, a car hit him," said the 23-year-old part-time student.
An eyewitness who worked nearby said he saw the cable drop, hitting the trees at the divider 10 minutes before the accident.
"I called up Tenaga Nasional helpline and was told a team would be dispatched immediately,” said Naim Saharbudin, an operations staff at IktikadRaya Sdn Bhd, a car showroom.
He said after realising the lowhanging cable was a danger to road users, he quickly diverted the traffic to one lane.
"However, a trailer hit the cable, causing it to fall even lower. Unfortunately, a motorcyclist did not manage to avoid it," said Naim.
It was learnt the live electric cable was carrying some 33,000 kilowatts. On closer observation, the support tower on the Sentul side of Jalan Pahang was broken, causing the cable to fall on a large advertisement billboard in front of the TNB substation in the Titiwangsa housing area.
At the Kuala Lumpur Hospital mortuary, Ab Aiman’s family members and friends were in shock.
"I was thinking of calling him and asking whether we could hang out this weekend," said Ab Aiman's sister, Nur Aslira.
"I guess this is fate. When I looked at his body, I could see his neck was swollen, as if it was hit by something. But his face looked calm," said the 33-year-old Pos Malaysia employee.

Sunday, 6 March 2011

Me di jelajah ABPBH

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 20:23 4 comments Links to this post

Ptg td bosan sangat dok umah. So kuar la gi The Mall.. Teringat yang 2day ada road tour ABPBH..

Dpt la jumpe ngn ramai artis..Pak Nil mmg best n sempoi la..Dia nyanyi lagu Toyol ngn Prof Klon..best gile sorg mamat tu..Pak Nil bagi dia RM200. Dia just ikut apa yg Pak Nil suh buat je.

Before balik, smpat la amik gmbr ngn Shahir AF8.My mom n anak2 buah mmg minat si Shahir ni.Tambah2 my mom tu, sejak 1st week Shahir kt AF dlu.Memang peminat fanatik la ;p

Okla, nk g jalan2 kt area Masjid India jap walaupun kedai banyak dah tutup..kul 8 dh byk dh kedai tutup..nape ye?
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Saturday, 5 March 2011

Terima Kasih Cinta

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 00:22 1 comments Links to this post
Big clap utk semua produksi TKC.. Memang mantap la..Best sangat2..Ada suka, ada duka..semua ada la..

Ada ramai gak tadi yang I dgr dok sok sek sok sek menangis.. Memang agak sedih la part Haris's (Tony Eusof) family.Wife Haris ni Erin (Norish), nak kat orang lain la plak.Part Dani (Anding) ngn kakaknya Dian (Deja Moss) pun agak menyayat hati.Kakak sanggup korbankan nyawa demi cintanya pada adik.

Semua artis yang berlakon mmg mantap la. Cikgu Ilyas lakonan Latif Ibrahim pn best gak.Banyak gak lagu yang dia nyanyi.Safura(Rubiah), pn best dia nyanyi.sape cakap pmpuan bertudung tak leh nyanyi.

Pelakon2 pembantu pn best cam Eliza AF ngn Leya Hotfm.dorang menari memang best la.Alisya, pelakon cilik sorang tu pn mmg mantap dia menari..

Vince (Taufik) ngn Nadia Aqilah (ariana) pn best gak..suara Ariana sedap gak..Taufik lak shomel..Diddy AF (Amin), sememangnya ensem ;)

Oh ye, lupe lak part Shajiry (Azlan) ngn Faradhiya(Azura).Dorang bw watak yg Fasha ngn Eizlan Yusof lam filem CINTA.romantik la.

Overall, musical theater ni mmg best la;)

Ramai la gak artis yg dtg.Sempat la tadi jumpa ngan Sofea Jane, Heliza AF, Shidi n Vanida. Best tengok Shidi ngn Vee, romantik sgt..shuwitt ;)

K la, ni je la yg smpt nk tulis. Ni pn otw nk blk umah dr Istana Budaya..

Daa :)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Thursday, 3 March 2011

Entri b4 tido ;)

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 23:37 0 comments Links to this post
Eiii... Tak sabarnya nk tggu esok malam.
Nk gi tengok antara teater muzikal yang best tahun ni..

TERIMA KASIH CINTA..

Teater ni dh nk abes pn..nasib baik la dapat gak tiket..klu tak mmg frust la..

Esok kite cer citer lagi k pasal TKC k..jmpe esok di istana budaya ;)

Daaa
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

Testing...

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 01:44 0 comments Links to this post
Saje je nk test update blog thru BB ni.. Padahal dh almost 2 months pakai BB ni..cuma tak berkesempatan je nk try..
Pasni bole la slalu update blog ni ;)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

My New Job

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 00:57 2 comments Links to this post



Thank GOD...
Finally, I got a new JOB at one of the Shipping company.. HUBLINE...I loike :)
now...no more shift..
Only office hour 8.30 am to 5pm (mon-Fri) and 830am - 12pm (sat)

dear friends, please pray for my success...ameen 

Tuesday, 15 February 2011

stok baru yg shantek2 :)

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 12:15 0 comments Links to this post
Dear all..
sy dah upload baju yang cantik2 untuk semua customer yg sy sayang :)

Korang bole singgah kt page beautyliciousshop kat

ada baju yang kat shop sy ni mmg xder jual kat malaysia ni..specially imported for all of u *wink*
ada gak baju2 ni mmg limited edition..

yang penting..baju2 ni mmg murah..price diek range from RM28 to RM55.. ni sy letak la sket utk korang tatap..

 RM 50 (tidak termasuk pos)

 RM 45 (tidak termasuk pos)

 RM 50 (tidak termasuk pos)

 RM 28 (tidak termasuk pos)

 RM 39 (tidak termasuk pos)

 RM 39 (tidak termasuk pos)

 RM 30 (tidak termasuk pos)

 RM 40 (tidak termasuk pos)

 RM 40 (tidak termasuk pos)

 RM 35 (tidak termasuk pos)
price ni untuk tshirt and cardigan..murah kan??

 RM 55 (tidak termasuk pos)

 RM 47 (tidak termasuk pos)

  RM 47 (tidak termasuk pos)

  RM 40 (tidak termasuk pos)

 RM 40 (tidak termasuk pos)

kalau nk tgk lagi banyak baju, klik kat sini ye.. http://www.facebook.com/pages/Beautyliciousshop/126128834124981

Wednesday, 9 February 2011

Salam...Jom ke blogshop sy :)

Luahan hati Yannie Daud pada pukul 12:52 0 comments Links to this post
Salam para pelanggan semua...
Wah..lame gile saya tak update blog ni kan??
Untuk pengetahuan semua, saya akan update new stoks utk blogshop saya by next week..
semua nye the latest design..kalau nak tau..stay tuned :)


Royalvegas | TAGBOARD | Casino games | party casino 
Us online casinos
 

~ All about MyLiFe, Health and Beauty~ Copyright © 2009 Girl Music is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez